L’ampliació del parc de Bombers ha estat llargament esperada. Foto: Arxiu

Tot a punt perquè comencin les obres d’ampliació del Parc de Bombers de l’avinguda Sant Julià. Malgrat que la Generalitat va anunciar la remodelació fa mesos, encara no tenia el permís d’obres. Diumenge l’alcalde, Josep Mayoral, va anunciar que l’Ajuntament ja l’ha concedit i que les obres començaran aviat.

Les millores que preveu el departament d’Interior passen per la renovació dels lavabos, dutxes i vestidors, a la planta baixa del parc, que tenen deficiències i on apareixen una gran quantitat d’insectes durant l’estiu. La creació d’un vestidor per a dones, que ara mateix no existeix, la reforma de la zona de control, l’ampliació de la cotxera i la creació d’un nou gimnàs. Malgrat les previsions, totes aquestes reformes dependran de la disponibilitat pressupostària de la Generalitat.

L’ampliació del Parc de Bombers ha estat llargament esperada i s’ha retardat considerablement, ja que el projecte es va donar a conèixer el juliol de l’any passat i encara no s’havia fet res.

Inaugurat l’any 1977 i remodelat en part l’any 1993, el parc de Bombers de Granollers s’ha quedat petit i també antiquat, fet que ha causat més d’un problema els darrers anys, com la presència de rosegadors i insectes a les instal·lacions i les molèsties associades que comportaven. El director general de Prevenció i Extinció d’incendis, Juli Gendrau, va remarcar que amb la concessió del permís “els problemes estan en vies de solució”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram