El Fraikin se la jugarà a casa. Foto: Xavier Solanas / BMG

El BM Granollers va perdre a Benidorm abans-d’ahir (23-21) i ja ha posat els cinc sentits en la visita del Magdeburg al Palau d’Esports de demà passat en el partit de la quarta jornada de la Copa EHF.

Després de sumar només una victòria en tres partits, el matx contra els alemanys, líders del grup, serà vital per determinar les opcions de l’equip a la competició europea. L’equip de Geir Sveinsson va derrotar els vallesans a Saxònia dissabte passat (32-28).

Els de Carlos Viver no van saber aprofitar l’avantatge inicial i van donar vida a un equip a priori inferior, però que va afrontar el partit amb més intensitat i concentració. Els locals van marxar al descans guanyant de tres gols i aquest avantatge es va mantenir gairebé fins al final del temps reglamentari.

EL FEMENÍ VISITA MÀLAGA
Per la seva banda, el sènior femení jugarà a Màlaga en el darrer partit abans de l’aturada de la competició. L’equip de José Luis Villanueva, que va perdre després de fer un gran partit a la pista del Bera Bera (29-22) dissabte passat s’enfrontaran a un dels seus rivals directes. Una victòria a Andalusia consolidaria la vuitena posició de l’equip.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram