El partit contra els valencians va ser una exhibició ofensiva. Foto: FPS

El Fraikin Granollers viu dies frenètics. L’inici de la fase de grups de la Copa EHF fa que l’equip afronti la fase més exigent del calendari, amb partits gairebé cada tres dies.

L’últim matx va ser abans-d’ahir, quan els de Carlos Viver van sumar una treballada victòria contra el Port Sagunt (36-40) en un partit esbojarrat i molt ofensiu. Ferran Solé i Adrià Figueras, amb 7 gols cadascun, van ser els màxims anotadors d’un Fraikin que ja pensa en el partit que jugarà demà a la tarda al pavelló de l’Aalborg danès.

Després de l’amarga derrota que l’equip va patir dissabte passat contra el Dinamo de Bucarest (28-29), l’enfrontament de demà serà vital perquè els vallesans no quedin despenjats a la classificació després de només dues jornades.

Dimecres que ve l’equip rebrà el cuer de la lliga, el BM Aragó al Palau d’Esports a dos quarts de 9 del vespre i rematarà la setmana amb un nou viatge, en aquest cas a Alemanya, per jugar contra el Magdeburg dissabte 27 a les 5 de la tarda.

UN FITXATGE PER AL FEMENÍ
El club va anunciar el fitxatge de la portera internacional argentina Ayelén Rosalez, que va debutar a la victòria de dissabte passat contra el Canyamelar (27-22).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram