Fernando Pacheco ‘Zeba’ ha estat l’únic fitxatge d’hivern. Foto: CBH

S’ha acabat l’espera. Després de gairebé dos mesos d’aturada per les vacances i per l’Europeu, avui torna la lliga ASOBAL. Anaitasuna-Barça i Guadalajara-Teucro són els dos partits que es disputaran aquesta tarda, mentre que el Fraikin Granollers haurà d’esperar a demà per tornar a la competició.

Els vallesans jugaran a dos quarts de set de la tarda al pavelló Alcalde Miguel Salas de Puente Genil (Còrdova) contra l’Ángel Ximénez, un dels equips de la zona baixa de la classificació. Carlos Viver ha pogut treballar durant les darreres setmanes amb tota la seva plantilla, inclòs el veterà lateral dret brasiler Fernando Pachezo Zeba, l’únic fitxatge que el club ha fet durant els mesos d’hivern. L’equip està empatat amb el Cangas a la tercera posició amb 21 punts. Els gallecs rebran un altre equip de la zona alta de la classificació, el Villa de Aranda, demà a la tarda.

EL FEMENÍ, A MADRID
El primer equip femení també jugarà lluny del Palau d’Esports aquest cap de setmana. Les jugadores de José Luis Villanueva hauran de fer front a un exigent matx contra l’Helvetia BM Alcobendas. L’equip lluitarà per retrobar-se amb la victòria després de perdre en un partit molt igualat dissabte passat contra el Prosetecnisa Zuazo (25-27) en el debut de Priscila Donato.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram