Els Bombers van necessitar gairebé una hora per apagar el foc. Foto: Google Maps

Els Mossos d’Esquadra han conclòs que l’incendi que es va produir la nit de Reis en un local del Camí Vell de Canovelles i que va provocar la mort de dues dones, mare i filla de 75 i 51 anys, i ferides greus a un home, va ser per causes accidentals.

En un principi es va especular amb la possibilitat que el local fos utilitzat com a habitatge, però s’ha confirmat que l’espai disposava d’una petita cuina perquè abans de ser un establiment de massatges havia estat una botiga de comestibles.

L’incendi es va produir el dia 5 de gener uns minuts després de les sis de la tarda. El foc es va escampar ràpidament per tot el local, a causa de la gran quantitat de materials inflamables que hi havia a l’interior, cosa que va provocar que les dues dones quedessin atrapades. El fum va afectar els pisos superiors de l’immoble, però no va provocar cap dany material. A més de les tres víctimes, dos bombers van patir intoxicació per inhalació de fum. Un d’ells va haver de ser traslladat a l’Hospital de Granollers i l’altre va ser atès al lloc dels fets.

En les tasques d’extinció de l’incendi hi van treballar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que al voltant de dos quarts de set de la tarda van poder donar el foc per controlat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram