Eurobella venia tractaments que s’havien de fer al gimnàs Crack. Foto: Arxiu

Els Mossos d’Esquadra de la ciutat han rebut diferents denúncies per una presumpta estafa d’una empresa que comercialitzava tractaments de bellesa. Segons avançava aquest dimarts El 9 Nou, l’empresa Eurobella venia els tractaments que s’havien de fer al gimnàs Crack, vinculat a l’Hotel Ciutat de Granollers, però aquest mai no ha tingut una relació contractual amb Eurobella. Segons apunta el diari, malgrat que els responsables de l’hotel van mantenir conversacions amb Eurobella, finalment van decidir no llogar-los les instal·lacions perquè van veure que no tenien la solvència que demanaven.

A banda dels casos de Granollers, la policia catalana ha rebut 22 denúncies més a la comissaria de Mataró per altres paquets venuts per Eurobella, que des del juliol passat tenia un centre de bellesa obert a les instal·lacions de l’hotel URH Ciutat de Mataró i que va tancar divendres passat sense previ avís.

Arran dels fets, els Mossos han obert una investigació per determinar si es pot tractar d’una estafa, per la qual cosa cal que l’empresa hagi venut els productes sabent que no podria donar el servei, o bé si l’incompliment deriva de problemes econòmics que han portat la societat a tancar. En aquest cas, les reclamacions s’haurien de fer per via civil.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram