Gossos arriba avui al Teatre Auditori de Granollers amb un espectacle íntim i proper. El grup fa 22 anys que va començar el seu viatge per la música i ho vol celebrar deixant entrar els seguidors en el seu espai més íntim, el local d’assaig, on asseguren que s’origina tot, “la idea, l’estructura, el diàleg i la inspiració”. Per fer‐ho, han creat una gira molt especial, on volen que el públic estigui a dins l’escenari i no a fora, cosa que farà que converteixin el concert en un assaig.

Així doncs, el concert que oferiran a la ciutat aquesta nit, a les nou, serà una retrospectiva dels 22 anys de feina i deixarà que el públic els encercli a l’escenari i pugui fins i tot intervenir en el procés creatiu. Es convertiran en els protagonistes d’un espectacle de petit format, senzill, íntim, on es trenca fàcilment el vidre invisible que sovint els separa del públic.

En aquesta gira, el grup actuarà a 22 poblacions diferents i en espais que els permetran construir aquesta escena íntima, amb el públic al voltant de la seva música, diluint així al màxim la distància entre músics i seguidors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram