Els gegants en una trobada de l’any passat. Foto: Gegants de la Llagosta

Als gegants de la Llagosta se’ls acumula feina. I és que enguany afronten una temporada plena d’actuacions i de sortides a fora del municipi. A més dels actes que s’han programat a la Llagosta, els gegants assistiran a vuit trobades en altres localitats.

La primera actuació destacada de la colla serà la setena Trobada Gegantera de la Llagosta, que es portarà a terme el 13 de març i en la qual participaran les colles de Botafocs del Grau de Castelló, Fraga, Canovelles, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Sant Vicenç de Montalt, Calafell, el Clot de Barcelona, Sant Andreu de Llavaneres, carrer Princesa Nogués-Rodés de Barcelona i la Llagosta.

El 16 d’abril se celebrarà la segona Cursa de Gegants. En aquesta ocasió portaran els seus gegants, gegantons i capgrossos les colles de Canovelles, Lliçà d’Amunt i la Llagosta.

Del calendari també destaquen la Cercavila de Festa Major de la Llagosta, el 9 de setembre, i la 22a Trobada Gegantera del Vallès, que se celebrarà el 22 de maig a Sabadell.

El Josepet, la Blanqueta i la Torradeta, acompanyats del gegantó Llago, viatjaran aquest any a Sant Vicenç de Montalt, Calafell, Sant Cugat del Vallès, Canovelles, Llinars del Vallès, al barri barceloní del Clot, Sant Andreu de Llavaneres i Fraga. Aquesta darrera serà una sortida de cap de setmana, que es farà el 15 i 16 d’octubre.

La Colla Gegantera de la Llagosta començarà la temporada aquest cap de setmana amb dues activitats. Dissabte al migdia celebrarà al Centre Cultural la seva assemblea anual i diumenge participarà en la 29a Trobada Gegantera de Sant Vicenç de Montalt.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram