Una imatge d’arxiu del local on hi va haver l’incendi. Foto: Google Maps

Una mare de 75 anys i la seva filla de 45 van morir aquest passat dimarts en un incendi al local d’estètica que regentaven al barri del Congost. El marit i pare de les víctimes, un home de 76 anys, també va sortir-ne ferit, després de patir cremades greus i ser evacuat a l’Hospital de la Vall d’Hebron en una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques, i dos bombers es van intoxicar per inhalació de fum, un dels quals va ser traslladat a l’Hospital de Granollers i l’altre va ser atès al lloc dels fets.

Segons els Bombers, l’incendi es va produir uns minuts després de les sis de la tarda per causes que encara es desconeixen i va cremar la totalitat de l’immoble. Tot i això, els pisos de sobre del local només van resultar afectats pel fum i no hi va haver danys estructurals.

En les tasques d’extinció de l’incendi hi van treballar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que pels volts de dos quarts de set de la tarda van poder donar per controlat el foc.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar quatre ambulàncies del SEM, efectius de la Policia Local i sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, que es van fer càrrec de la investigació i de les diligències judicials per a l’aixecament dels cossos de les víctimes, el qual es va fer poc abans de les deu de la nit.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram