El robatori causant de les incidències va ser a Mollet-Sant Fost. Foto: JTCurses

Sembla que, a poc a poc, tot va tornant a la normalitat. I és que Adif i Renfe preveuen restablir el servei habitual de la R2 i la R11 a partir de dilluns. Ara bé, no passarà el mateix amb la R8, que només ho farà a mitges i probablement haurà d’esperar fins al febrer per funcionar a ple rendiment. El servei de les tres línies està afectat des que el passat 15 de desembre un robatori de més de 480 metres de cable a Mollet-Sant Fost deixés les instal·lacions “greument danyades”.

Segons informa Renfe, el servei de la R2 i la R11 quedarà restablert a partir de les sis del matí de dilluns. En el cas de la R8, de les vuit del matí a les vuit del vespre el servei es recuperarà entre Mollet-Sant Fost i Martorell, però els viatgers de Granollers Centre i Montmeló que utilitzen habitualment aquesta línia s’hauran de desplaçar fins a Mollet-Sant Fost, on podran enllaçar amb la línia R8 i viceversa. La resta d’hores dels dies laborables i dissabtes se circularà en tren entre Martorell i Cerdanyola Universitat i es prestarà un servei per carretera entre aquesta última estació i Granollers Centre. Els diumenges el tren funcionarà entre Martorell i Cerdanyola Universitat, i hi haurà autocars entre aquesta última i Granollers Centre.

Fins ara s’han reposat els equipaments afectats als enclavaments de la Llagosta i de Riera de Caldes. A més, s’han instal·lat els nous sistemes a l’enclavament de Mollet-Sant Fost i s’està treballant en el de la Bifurcació Nus de Mollet. En aquests dos enclavaments, les tasques consisteixen en la substitució completa dels equips informàtics, de comunicacions, senyalització, subministrament elèctric, cablejat i energia, entre altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram