Un dels assajos de l’Òpera a l’escola. Foto: Escola Simeó Rabassa

Una campanya de micromecenatge permetrà tirar endavant el projecte L’Òpera a l’escola dels alumnes de cinquè de primària de l’escola Simeó Rabassa de Martorelles. La recollida de diners va acabar el passat 19 de desembre amb un total de 2.750 euros procedents de 46 mecenes.

D’aquesta manera serà possible que prosperi aquest projecte, que necessitava els darrers 2.000 euros per assolir la xifra dels 10.000 necessaris per a la campanya. La finalitat de L’Òpera a l’escola és la representació d’una òpera creada per ells mateixos i que està previst que s’estreni el dia 22 d’abril al Celler de Martorelles.

Gràcies als diners recollits en aquesta campanya de micromecenatge, els escolars podran gaudir de l’assessorament de dos artistes professionals externs procedents del món del teatre,de la direcció artística i de la composició musical. Aquests treballen setmanalment amb els mestres i amb els infants.

A més, l’obra es representarà durant la resta del mes i al llarg del maig es farà tant al Celler com al Centre Cultural de Granollers, en representacions a les quals hi podran assistir altres escolars de la comarca.

El projecte, coordinat per l’associació cultural La nave va i que gaudeix del suport del departament d’Ensenyament, vol difondre la visió de l’art com a agent transformador en les seves tres vessants: social, educativa i artística.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram