L’avinguda Pompeu Fabra un cop reoberta al trànsit. Foto: Ajuntament

La reforma del centre de la vila ja ha cremat una etapa més. Ahir es va tornar a obrir a la circulació de vehicles el tram de l’avinguda Pompeu Fabra que passa pel centre i que estava tancat a causa de les obres de remodelació d’aquesta zona del municipi.

Amb la reobertura d’aquest tram de l’avinguda Pompeu Fabra ja ha quedat restablerta la normalitat viària a tot el centre de la vila. Així doncs, des d’ahir el pas de vehicles per aquesta avinguda està limitat a 30 quilòmetres per hora amb l’objectiu de donar prioritat als vianants, mentre que el tram de Timbaler del Bruc entre Pompeu Fabra i Diputació ja és exclusivament per a vianants. En el cas del carrer de Vic també és totalment per a vianants amb l’excepció de vehicles autoritzats del veïnat i dels familiars dels usuaris de la residència Can Dotras.

Segons ha explicat el director tècnic de l’obra, Joan E. Pastor, la nova imatge de l’avinguda Pompeu Fabra es complementarà amb “la transformació de la llosa damunt el ferrocarril com a espai de lleure del centre, tal com es preveu en el plantejament urbà en què treballa el municipi des de l’any 2003”.

Aquesta fase de l’obra, que s’ha dut a terme des del passat mes de juny, tindrà la seva continuïtat fins a l’entrada sud de la vila i permetrà que tot el tram que va fins a les piscines sigui de vianants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram