Granollers va acollir l’acte central d’ERC a la comarca. Foto: @jordisolef

Més de 300 persones es van aplegar dilluns passat al Centre Cultural per escoltar el que havien de dir Oriol Junqueras, Gabriel Rufián, Manuel Bueno i Ester Capella en l’acte central de la campanya d’ERC a la comarca.

Per al president d’ERC, Oriol Junqueras, “una victòria d’ERC al 20D ajudarà que el procés culmini amb èxit” i, parafrasejant els savis grecs, va remarcar: “Doneu-nos un punt de suport i mourem el món”. Junqueras, a més, va fer un símil amb els dibuixos animats japonesos i va assegurar que ERC és “un còctel entre Son Goku i l’Arale”.

El cap de llista per a les eleccions generals, Gabriel Rufián, va afirmar que “és més fàcil que Belen Esteban perdi un reality que no pas que es reformi la sacrosanta constitució que es va reformar amb una trucada en una nit de la troika i que en canvi ha restat inamovible com un mur a les demandes de democràcia dels catalans”. Rufián també va assegurar que “cal anar a Madrid a explicar, per si no ho saben, que els que sempre hem perdut, hem guanyat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram