La Generalitat no en preveu la construcció a mitjà termini. Foto: AMPA Els Aigüerols

L’Ajuntament exigeix a la Generalitat que construeixi l’edifici de l’escola Els Aigüerols i sol·licita que aquest centre esdevingui una escola-institut. La corporació considera que amb aquesta construcció “es donaria resposta a la demanda d’escolarització de l’ESO pública al municipi a més d’oferir Batxillerat i Modus Professionals, i donaria continuïtat als actuals alumnes escolaritzats a educació primària de l’escola Els Aigüerols”.

Aquesta no és la primera vegada que el Ple reclama la construcció de l’edifici. El novembre de 2012 i novembre de 2013 ja es van aprovar per unanimitat peticions en aquest sentit i el febrer de 2013 es va realitzar una Declaració. Les propostes també demanaven la continuïtat de l’escola.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, afirma que amb aquesta proposició “donem un nou pas per aconseguir l’edifici d’Els Aigüerols, la cinquena escola pública” i recorda que es tracta “d’un projecte de ciutat”, que tots els grups del consistori “estem reclamant i treballant conjuntament” amb la comunitat educativa.

Des dels Serveis Territorials d’Ensenyament, però, asseguren que, d’acord amb les dades demogràfiques del municipi, la construcció de l’escola no està prevista a mitjà termini, i que caldrà valorar l’escolarització dels alumnes en cada moment.

L’Ajuntament, per la seva banda, assegura que la no construcció de l’edifici està afectant l’Escola d’Adults, que hauria d’estar situada, ja fa anys, en la seva ubicació definitiva: l’actual edifici municipal que ocupa de forma provisional Els Aigüerols.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram