L’alcaldessa ha visitat les obres per conèixer-ne l’evolució. Foto: Ajuntament SPM

Les obres de construcció de l’Aula del Parc finalitzaran durant la primera quinzena del mes de desembre, segons ha anunciat l’alcaldessa, Isabel Garcia. El nou espai que es construeix al parc Central constarà d’una aula polivalent d’uns 50 metres quadrats útils, quatre contenidors per a magatzems municipals i un cinquè per a lavabos. El projecte s’executa a través de plans d’ocupació.

Segons l’alcaldessa, l’Aula del Parc es destinarà principalment a la formació teòrica de l’educació viària, a educació ambiental i a activitats de la Programació Estable. Isabel Garcia remarca que “aquest nou espai sempre estarà obert a qualsevol tipus de formació” i destaca que amb aquesta construcció, el municipi disposarà “d’un molt bon equipament en una ubicació magnífica, al bell mig del parc Central”.

L’aula està dissenyada per encabir unes 30 persones i els magatzems, tipus contenidor de port, s’utilitzaran per guardar material de medi ambient i d’educació viària i maquinària per al manteniment del parc. El projecte té un pressupost inicial d’uns 160.000 euros.

L’alcaldessa assegura que “una vegada més, complim l’objectiu que ens hem marcat de generar ocupació a Santa Perpètua entre persones aturades del municipi, que a més contribueixen a millorar la qualitat urbana i a crear nous equipaments al municipi”. En la construcció i adequació de l’Aula del Parc, treballen veïns del municipi contractats a través d’un pla d’ocupació. Aquestes persones han estat contractades per un període de tres mesos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram