Ferran Solé llençant a porteria. Foto: Xavier Solanas / BMG

Després d’una setmana d’aturada, el Fraikin Granollers torna a la competició. Els homes de Carlos Viver inicien la fase més exigent del primer tram de la temporada demà a dos quarts de 9 del vespre al pavelló David Santamaría, on s’enfrontaran al BM Guadalajara.

Els vallesans viatgen fins a Castella – la Manxa sense Guilherme de Toledo, que marxa al Wisla Plock de Polònia per jugar a les ordres d’un vell conegut de l’afició granollerina, Manolo Cadenas. El brasiler deixa 400.000 euros a la caixa (l’import de la seva clàusula) i podrà jugar la Champions League aquesta mateixa temporada amb el seu nou equip.

La setmana passada L’Esportiu va avançar que el BM Granollers estaria interessat en Álex Márquez, del Barça B. Des del club asseguren que estan treballant per incorporar algun jugador, però que no és fàcil poder tancar un traspàs en aquest moment.

EL FEMENÍ, A VALLADOLID
Per la seva banda, el sènior femení afrontarà la desena jornada amb la intenció d’aconseguir la quarta victòria consecutiva. Les jugadores de José Luis Villanueva disputaran demà a les 7 el darrer partit de lliga de l’any contra l’Aula Cultural de Valladolid. La competició domèstica s’atura perquè el dia 5 de desembre començarà el Campionat del món, que enguany es disputa a Dinamarca.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram