L’Ajuntament assegura que les contractacions s’ajusten a dret. Foto: Arxiu

La Crida per Granollers-CUP ha presentat un recurs de reposició en el qual demana a l’Ajuntament que revoqui l’acord pel qual s’acorda la modificació de la plantilla de l’Ajuntament. Els independentistes asseguren que els càrrecs de Cap de Servei de Cultura i Joventut, Cap de Servei d’Organització i Serveis Tecnològics, Tècnica Mitjana de Logística i Tècnic d’Assessorament Jurídic no s’ajusten a dret i han estat “designats a dit pel govern local”.

Segons la CUP, aquestes places de nova creació tenen per funció realitzar tasques de gestió i de direcció d’àrees i departaments concrets i, per tant, són places que “no poden ser cobertes per personal eventual, ja que a aquest només se li poden encomanar funcions relacionades amb l’assessorament especial i de col·laboració immediata de l’alcaldia”.

El govern municipal assegura que desestimarà el recurs de reposició presentat per la CUP. El regidor de Recursos Humans, Jordi Terrades, afirma en declaracions a Línia Vallès que “aquest recurs se sustenta sobre una base errònia pel que fa a la provisió d’aquests llocs de treball, ja que confon el terme lliure designació amb personal eventual de confiança”. Per tant, assegura, “l’adjudicació d’aquests llocs de treball s’ajusta totalment a dret”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram