Una imatge de l'estat actual de les obres. Foto: Ajuntament

Les obres de la remodelació de la plaça Joan Miró ja estan en marxa. Els treballs van començar fa uns dies i suposaran l’actuació en la zona de la plaça pública existent que va ser executada per l’Incasòl i on hi ha problemes d’humitats des de la seva inauguració.

La primera fase de les obres consisteix en els treballs d’enderroc i desmuntatge de la urbanització actual, així com la construcció de la impermeabilització de l’espai. El termini d’execució d’aquesta fase serà de tres mesos i, per tant, està previst que s’acabi el mes de gener de 2016.

La segona fase consistirà en l’acabament de la urbanització amb la nova pavimentació, instal·lacions i mobiliari urbà. El termini d’execució d’aquesta fase serà d’uns quatre mesos, per la qual cosa, l’Ajuntament preveu la finalització total dels treballs el mes de maig de 2016 aproximadament.

El projecte de la plaça Joan Miró, que té un import de 391.250 euros, va ser projectat a finals de 2013 i es va sotmetre a un procés de participació entre els veïns i veïnes de la plaça. L’elaboració del projecte es va dur a terme per l’Incasòl després d’una visita per veure l’estat de la zona i els problemes de filtracions i humitats existents en aquesta plaça. El conveni entre l’Incasòl i l’Ajuntament de Montmeló, va ser signat el passat 26 de gener.

En aquesta ocasió, l’Incasòl assumeix el pagament de 110.000 euros, mentre que l’Ajuntament assumeix els 281.250 euros restants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram