Pintades a la seu de CDC. Foto: CDC Granollers

La matinada de dimecres, uns desconeguts van pintar amb esprais les seus comarcals de Convergència Democràtica de Catalunya i l’Assemblea Nacional de Catalunya a Granollers, amb proclames contra el fotoperiodista Jordi Borràs. Les pintades, que diuen “Jordi Borràs, juicio y castigo”, estan signades per la formació d’ultradreta Democracia Nacional Joven i adornades amb una creu cèltica.

Els autors de les pintades també utilitzen l’etiqueta #jesuischaparro, en el marc de la campanya iniciada contra Borràs per la denúncia que està estudiant interposar a través del col·lectiu Drets arran de les amenaces que el vicepresident de DNJ, Pedro Chaparro, va realitzar en l’acte del passat 12 d’octubre celebrat a Montjuïc, qui en el seu parlament va animar els presents a agredir el fotoperiodista vallesà.

Jordi Borràs, conegut pels seus treballs sobre l’extrema dreta i pel seu llibre Plus Ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya, ja havia rebut amenaces en ocasions anteriors.

L’alcalde, Josep Mayoral, i el portaveu de CDC a Granollers, Àlex Sastre, han rebutjat els fets i han manifestat tot el seu suport a Jordi Borràs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram