La FVO ja té enllestida la nova llar-residencia de la ciutat. Foto: Arxiu

La Fundació Privada Vallès Oriental (FVO) ja té a punt la nova llar-residència per a persones amb discapacitat. El Director General de la Fundació, Juan M. Monsalve, assegura que ja s’han finalitzat les obres i que el centre està totalment equipat. Així doncs, Monsalve afirma que “només falta fer l’acord corresponent de concertació amb la Generalitat per poder rebre els primers 12 residents”.

Segons el Director General de la Fundació, actualment s’estan realitzant tots els tràmits i gestions administratives finals tant en l’àmbit municipal com amb el Departament de Benestar Social i Família per a poder registrar la nova llar com a recurs de serveis socials. Montsalve també ha anunciat que la Fundació treballa en la construcció d’un Centre de Rehabilitació Funcional que comptarà amb aparells de gimnàstica totalment adaptats.

La nova llar-residència, que està situada entre l’avinguda de l’Estació del Nord i els carrers Sardana i Sant Antoni, estarà ocupada per persones amb discapacitat intel·lectual, però amb suficient autonomia per viure a la residència i treballar durant el dia als centres especials de treball de la mateixa fundació.

La primera fase d’aquesta residència obrirà les seves portes gairebé tres anys després d’haver-se iniciat les seves obres. Una construcció que en un principi s’havia pensat per tenir 44 places, però que finalment només en tindrà 24.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram