La coordinadora de l’ANC de Granollers, Dolors Taulats, ha demanat disculpes pel contingut de la carta oberta als veïns de Can Bassa, publicada després que l’estelada fos robada en quatre ocasions en una setmana i on els acusava de ser-ne els responsables.

La carta va provocar una polèmica entre veïns i partits polítics que van criticar el to de la mateixa. El PSC va rebutjar “l’acusació de responsabilitzar-ne el barri de Can Bassa” i es va mostrar ofès per “la falta de respecte de Taulats amb les persones que no són independentistes”. Junts pel Sí es va desmarcar de les paraules de Taulats en considerar que la carta “no representa el que pensa la majoria de la societat granollerina ni la catalana, una societat que des de la recuperació de la democràcia s’ha construït sobre els pilars de la pluralitat, la diversitat, la integració, la convivència i la cohesió social”, però va criticar “l’ús partidista” que, segons ells, va fer el PSC de l’escrit en el marc d’unes eleccions.

Taulats, per la seva banda, ha reconegut que no va ser “afortunada en algunes afirmacions sobre la gent que no és independentista” i demana perdó a qui es va poder sentir ofès amb el contingut de la carta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram