Quim Masferrer presentarà la gala d’Escena GrAn. Foto: Arxiu

Quim Masferrer serà l’encarregat de presentar demà totes les novetats que ha preparat l’Escena GrAn per a aquesta temporada. Masferrer, que el 27 de novembre tornarà a Granollers per protagonitzar l’obra Temps, conduirà tot l’espectacle, aportant el seu particular punt de vista i sentit de l’humor.

La gala, que començarà a dos quarts de nou al Teatre Auditori de Granollers i que pretén ser un petit tast de totes les sorpreses de la cartellera escènica de la ciutat, també comptarà amb la presència del grup In Crescendo, que oferirà una actuació amb l’Orquestra de Cambra de Granollers i una en solitari, que posarà punt final a la gran gala de presentació. A més, també hi serà la paradeta d’Escena GrAn, que aquests dies ha acompanyat els granollerins a la plaça de la Porxada i al Mercat de Sant Carles.

Amb l’objectiu de no deixar ningú fora, el Teatre Auditori de Granollers habilitarà, a més, la Sala Petita, que té un aforament de 220 persones, per tal que els assistents que no hagin pogut entrar a la Sala Gran puguin seguir la gala des del mateix teatre i en pantalla gran. En aquest sentit, el Teatre Auditori encara està acabant de confirmar totes les peticions rebudes per seguir la gala des de la Sala Petita.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram