Tram de la C-17 on es faran les obres. Foto: Generalitat

La fi de les congestions de trànsit a la C-17 al seu pas per Parets està cada vegada més a prop. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert la licitació per a la millora d’aquesta via. Les obres, amb una inversió prevista d’un milió d’euros, s’adjudicaran a la tardor, tenen un termini estimat d’execució de quatre mesos i consisteixen en la formació d’un ramal de connexió de dos carrils a la C-17, un pels vehicles que provenen de l’AP-7 i l’altre pels de la C-33. Actualment aquest ramal és d’un sol carril, cosa que provoca greus problemes de congestió, sobretot a les hores punta.

El nou ramal de connexió estarà format per dos carrils de 3,5 metres d’amplada, un voral exterior de 2,5 metres i un voral interior d’un metre. En el tram de la C-17, on ja hi ha tres carrils existents, es formarà una falca d’amplada variable (d’uns 3,5 metres) i un voral interior d’1,5 metres. Les obres inclouen també unes pantalles acústiques d’uns 300 metres de longitud per protegir la Torre dels Cellers.

L’actuació també contempla la reposició de l’enllumenat existent, la millora del drenatge i la senyalització vertical i horitzontal. A més, es preveu la revegetació dels talussos i la desviació dels diferents serveis elèctrics i de telecomunicació, elements que tenen una important repercussió en el cost total de l’obra.

Es preveu que les obres comencin a finals d’any o principis del 2016.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram