Els Gegants no es perdran aquests dies de festa. Foto: Ajuntament

És tan a prop que gairebé es pot tocar. I és que només queden set dies perquè arrenqui la Festa Major, que omplirà de cultura i vida els carrers i les places del poble. El tret de sortida de les celebracions es farà el pròxim divendres 11 de setembre, i s’allargaran durant quatre dies, fins al dilluns 14.

QUART RAL·LI FOTOGRÀFIC
Un dels grans atractius de la festa arribarà en forma d’instantània. I és que el primer dia de la festa se celebrarà la quarta edició del ral·li fotogràfic, en el qual podran participar com a màxim 60 persones.

Els participants del concurs tindran tot el dia per fer fotografies, però com a molt tard a les 9 del vespre hauran de presentar-ne tres de cada categoria a l’Ajuntament. Les dues grans temàtiques són la Diada i la Festa Major i els Gegants i els Capgrossos. El jurat, format per membres del Foto-club i de la Colla Gegantera, triarà tres guanyadors de cada una de les categories, que rebran 50 euros de premi cadascun d’ells.

Les inscripcions van obrir dimarts passat i es poden formalitzar fins al pròxim dijous. Cal dirigir-se a l’OAC de l’Ajuntament, al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí o a l’Ajuntament el mateix divendres 11. També es pot fer enviant un correu electrònic a [email protected].

QUATRE DIES FRENÈTICS
Un dia abans de l’inici es triarà la Pubilleta i l’Hereu de la festa en un acte a la plaça d’Antoni Baqué, el lloc que, com va avisar l’alcalde Óscar Sierra, aquest any es convertirà en l’epicentre de la festa. Aquest espai acollirà molts dels actes durant aquests dies, com l’Homenatge a Catalunya, la cercavila o el pregó del dia 11, i diferents balls, concerts i espectacles.

A més, durant els quatre dies, els veïns i els visitants podran gaudir de torneigs de dòmino i escacs, jocs infantils, exhibicions de karate i de balls de saló, el tradicional correfoc (dissabte 12), un corretasques o obres de teatre.

No faltarà a la festa la tradicional Discoteca jove, que arriba de la mà de l’Associació DJ’s La Llagosta i de la Comissió Jove de la Festa Major, que es farà durant la nit del dia onze de setembre. La mitjanit del dia 13 es podrà gaudir del pop i del bon humor de la banda Hotel Cochambre, tot un clàssic de les festes estivals.

L’actuació de l’actor i humorista gallec David Amor, a l’aparcament del Centre Cultural, posarà el punt final a la festa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram