Una imatge del darrer Ple extraordinari. Foto: Ajuntament de Montmeló

Aquest mes de juliol no hi hagut Ple municipal a Montmeló. La sessió, que s’havia de celebrar dimarts, va ser suspesa a causa del “període de vacances d’estiu i perquè no es menyscabava la gestió dels assumptes municipals”, afirmen des de l’Ajuntament.

Aquesta decisió no ha estat ben rebuda per part del grup d’ICV-EUiA, que quan se’n va assabentar va enviar una carta a l’alcalde, Antoni Guil, per demanar-li explicacions. Segons comenta el cap de l’oposició, Jordi Manils, a aquesta publicació, “l’alcalde ens ha respost que no hi ha temes”, una explicació que Manils reconeix que el sorprèn, ja que considera que hi ha qüestions importants per tractar com “l’autorització de la Generalitat de crear el projecte de Centre Obert o l’ampliació del conveni de Policia amb l’ajuntament de Martorelles”.

Manils, a més, recorda que fins ara mai s’havia anul·lat un Ple i que si hi havia algun problema per celebrar-ho es podria haver avançat uns dies. “Com que fins al 29 de setembre no torna a haver-hi Ple, l’oposició estarà tres mesos sense poder fer un control de la gestió municipal” assegura Manils, que considera que “aquesta és una mala manera de començar el mandat i demostra la poca voluntat de diàleg del govern municipal”.

Línia Vallès ha intentat posar-se en contacte amb el regidor d’ERC, Albert Monserrat, però no ha estat possible.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram