Presentació de la nova temporada de l’Escena GrAn. Foto: TAG

La nova temporada de l’escena GrAn ve carregada de novetats i espectacles de renom com el concert de Raimon, l’actuació de l’humorista Carlos Latre o l’obra de teatre Terra Baixa de Lluís Homar, entre altres.

Com a principal novetat, la temporada comptarà amb un total de cinc itineraris recomanats (Itinerari d’Òpera, Itinerari Ens Visiten, Itinerari Explora, Itinerari Tastaolletes i Itinerari Imprescindibles), que uneixen propostes que poden interessar a un mateix perfil de públic i el poden fer viatjar a través de diferents espais.

Dins dels espectacles que es podran veure al Teatre de Ponent, la cap de comunicació, Txell Remolins, ha posat èmfasi en “l’aposta pel teatre de petit format i de proximitat” amb espectacles amb veu de dona, com Blanca desvelada o La exiliada, la negra, la puta, el caracol y la mística. El 5 de setembre aquest teatre serà el primer equipament d’Escena GrAn a obrir les portes amb una producció de la companyia Ponent amb el títol Alta comèdia.

El Centre Cultural de Granollers acollirà bona part de la representativitat no professional local i comarcal, mentre que Roca Umbert, com a centre de creació i producció, oferirà propostes innovadores com el Microteatre o Cor-Roc d’Escarlata Circus.

La nova regidora de Cultura, Mireia López, ha afirmat que “la cultura i el teatre són grans portes que s’obren a milers d’estímuls. El teatre és una eina multifuncional”, mentre que l’alcalde, Josep Majoral, remarca que “Escena Gran és un projecte que aporta la mirada de molta gent”.

El director del Teatre Auditori de Granollers, Carles Ribell, ha fet un balanç molt positiu de l’anterior temporada que va deixar unes xifres de 40.366 espectadors, una oferta de 61.800 butaques i unes despeses de 507.969,93 euros, els quals es van finançar en un 85,56% amb la venda d’entrades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram