La nova residència de Granollers obrirà a finals d’any. Foto: FVO

La Fundació Vallès Oriental (FVO) obrirà la residència per a persones discapacitades a finals d’any. Així ho ha assegurat la consellera de Benestar Social, Neus Munté, que reconeix que en una primera fase el centre obrirà amb 12 places concertades i preveu que l’any vinent es posin en marxa la resta.

La nova llar-residencia, que està situada entre l’avinguda de l’Estació del Nord i els carrers Sardana i Sant Antoni, estarà ocupada per persones amb discapacitat intel·lectual però amb suficient autonomia per viure a la residència i treballar durant el dia als centres especials de treball de la mateixa fundació.

La primera fase d’aquesta residència obrirà les seves portes gairebé tres anys després d’haver-se iniciat les seves obres. Una construcció que en un principi s’havia pensat per tenir 44 places però que finalment només en tindrà 24.
Munté assegura que durant els dos darrers anys han seguit l’evolució d’aquest nou equipament i han treballat “braç a braç amb la Fundació”. La consellera també ha remarcat que “és un orgull tenir entitats com FVO que fa molts anys que treballen amb molta il·lusió, rigor i empenta”.

El president de la FVO, Esteve Marquès, afirma que el model de funcionament de la nova llar-residència serà “el mateix que el de l’equipament del passeig de la Muntanya” i agraeix “la col·laboració” que han rebut “des del Govern per poder portar a terme la creació de la residència”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram