Isabel Ruiz rebent la medalla al treball 2015. Foto: Cinta Aixendri

Dimecres passat la Generalitat va concedir la medalla al treball President Macià 2015 a la granollerina Isabel Ruiz, que va ser secretària general de la UGT del Vallès Oriental-Maresme durant 16 anys i secretària general de la Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT de Catalunya l’any 2009.

Aquests guardons reconeixen treballadors i empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l’impuls de l’economia catalana. L’acte de lliurament es va fer al Palau de la Generalitat, i hi va assistir el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez.

Isabel Ruiz Llamas va néixer a Humilladero (Màlaga) i va arribar a Catalunya l’any 1961. Va treballar a l’empresa Henkel de Montornès i posteriorment a l’empresa tèxtil Roca Umbert de Granollers. L’any 1977 es va afiliar a la UGT de Catalunya i va començar el seu recorregut al sindicat. El 1990 va sortir escollida secretària general de la UGT del Vallès Oriental, un càrrec que va ocupar fins al 2006. L’any 1993 va esdevenir membre del Comitè Confederal de la UGT. Des del 2009 fins al 2013 ha exercit de secretària general de la Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT de Catalunya.

Actualment viu a Montmeló però fins fa un any residia a Granollers.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram