Detall del cartell de la 2a Festa del Comerç (a dalt) i una imatge de l’edició anterior (a sota). Fotos: ACIS i Ajuntament

El comerç de proximitat reflecteix l’estat de salut d’un municipi i els botiguers de la Llagosta ho saben molt bé. Per això volen donar-li força i convertir-lo en un dels sectors importants de la ciutat. La nova directiva de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta (ACIS) s’ha marcat com una de les seves prioritats promocionar el comerç local, i una de les millors maneres per fer-ho és sortir al carrer.

Aquest dissabte dia 11 les botigues associades a ACIS participaran en la 2a Festa del Comerç. L’avinguda Onze de Setembre s’omplirà de comerços que mostraran els seus productes i els seus serveis a tots els assistents. El president d’ACIS, Jaime Carretero, explica a Línia Vallès que han d’agrair “la complicitat de l’Ajuntament, ja que logísticament sempre ens ha donat facilitats i suport”. Carretero assegura que en aquests moments els comerciants estan en una fase de “ressorgiment després d’un 2014 molt complicat”.

LES ACTIVITATS
A diferència de la mostra de comerç que es va fer l’any passat, la festa d’enguany només durarà un dia, ja que els botiguers han considerat que era la millor opció.

La festa començarà a les 10 del matí i durant tot el dia comptarà amb música ambient que amenitzarà la trobada. El grup de percussió Lotokoto serà l’encarregat de portar a terme una cercavila plena de sorpreses. Els més petits també podran gaudir de la festa, ja que hi haurà un inflable gratuït perquè els infants puguin jugar i riure durant tota la jornada.

Les parades dels botiguers tancaran a dos quarts de deu de la nit, però la festa seguirà, perquè hi ha previst un concert a càrrec del grup Choffers, que amb les seves cançons farà ballar els assistents fins a aproximadament les onze de la nit, moment en el qual es posarà punt final a la Festa del Comerç d’enguany.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram