Zona de Can Milans on es troba l’empresa Valentine. Foto: Google Maps

No volen que Can Milans perdi les seves zones verdes. El consistori llagostenc ha presentat al·legacions contra l’acord del Ple de l’Ajuntament de Montcada per regularitzar la situació urbanística del sector de Can Milans, on s’ubica la factoria de Valentine sobre terrenys que dues sentències judicials ratifiquen que són zona verda. El consistori montcadenc ha aprovat inicialment una modificació del Pla General Metropolità per unificar la situació urbanística de dos sectors del polígon industrial del Pla d’en Coll i el sector de Can Milans.

“Això suposa, de fet, la requalificació de la zona verda de Can Milans en zona industrial, tot i que hi ha dues sentències fermes contra el procés que en el seu dia es va dur a terme per permetre la instal·lació de la factoria de Valentine”, explica el regidor llagostenc Raúl Valero, afegint que la Llagosta “no està d’acord amb aquest nou intent de saltar-se la legalitat en un procés urbanístic que ha perjudicat greument el poble”.

En el document d’al·legació, l’Ajuntament fa referència a les dues sentències que dictaminen que els terrenys són zona verda i remarca que “no té sentit mantenir una reserva per a la construcció d’una carretera entre la fàbrica de Valentine i la riera Seca si no es preveu la seva connexió amb la C17 i la C33”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram