Investidura de Josep Mayoral. Foto: Ajuntament de Granollers

“El meu serà un govern compromès amb el futur de Catalunya. Tenim el dret a decidir i penso que la força del vot ha de construir el nou encaix del país”. Amb aquesta promesa sobiranista començava el seu nou mandat Josep Mayoral, que va defensar “un referèndum clar i amb conseqüències jurídiques”.

Mayoral va tornar a ser investit alcalde dissabte passat i per tercera vegada consecutiva amb majoria absoluta. Al vot que li van donar els seus 13 regidors s’hi va sumar el del candidat del PP, José María Moya, que va explicar que l’havia votat perquè “el poble volia que ell fos alcalde” i que el PP faria “una oposició responsable, sumant esforços”.

Tots els grups municipals van expressar la seva voluntat “de cooperació i de fer feina per la ciutat”. Des de C’s, Enric Messeguer afirmava que farien “una oposició constructiva per fer que Granollers tingui economies més fortes”, Àlex Sastre (CiU) va remarcar que no serien “oposició, sinó minoria” i que no s’oposaran sistemàticament i Pep Mur (ERC) va demanar “fer participar més la gent en els afers públics”. Per últim, Maria Oliver (CUP) va parlar d’autolimitar-se el sou i de “no acceptar cap regal que provingui de mans públiques”.

Josep Mayoral va anar per feina des del primer moment i ja dissabte va presentar el seu cartipàs, en el qual destaquen els noms dels independents Mònica Oliveres (Urbanisme i Habitatge), Mireia López Ontiveros (Cultura) i Álvaro Ferrer (Esports).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram