Candela és alcalde i forma govern amb PSC, MApM i ICV-EUiA. Foto: ERC

Les forces d’esquerra ja governen a Martorelles. El republicà Marc Candela va ser investit alcalde dissabte al celler de can Carrencà després d’haver arribat a un acord amb el PSC, Més Acció per Martorelles (MApM) i ICV-EUiA que desbanca de l’alcaldia Units per Martorelles (UxM), amb Romuald Velasco al capdavant. La nota sorprenent de la jornada la va posar precisament Velasco, que va votar a favor de la investidura de Candela. “Ho vaig fer per honestedat perquè el Marc ha treballat durant quatre anys al meu costat i ho ha fet molt bé”, explica l’alcalde sortint a Línia Vallès.

Més enllà d’aquesta anècdota, en el seu primer discurs, Candela va demanar paciència als veïns per al nou mandat i es va mostrar disposat a governar per a tothom, “es diguin com es diguin, vinguin d’on vinguin, tinguin el color de pell que tinguin, resin el que resin o pensin com pensin”, va remarcar.

Candela va assegurar que es compromet a governar un màxim de vuit anys i va enumerar alguns dels aspectes en els quals vol centrar-se, des de la millora de les escoles i els serveis socials fins a la conversió de can Carrencà en un centre cultural, social i cívic per a entitats i associacions, així com el fet d’aconseguir un poble adaptat i accessible, entre altres.

De moment, el nou govern quadripartit s’ha compromès a presentar un acord programàtic d’acció de govern abans del 30 de juliol, el qual tindrà com a prioritats el foment de la participació, les actuacions sobre la via pública i la revitalització del polígon industrial i el comerç, entre altres. A més, també encarregaran una auditoria externa i elaboraran un Pla d’Actuació Municipal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram