El nou centre es construirà al solar de l’antiga Policlínica. Foto: Google Maps

El nou centre de salut de Granollers que s’ubicarà al solar on hi havia l’antiga Policlínica és cada vegada més a prop. La Generalitat calcula que el centre tindrà un cost de 9,6 milions d’euros i que ocuparà una superfície de 7.110 metres quadrats distribuïts en tres plantes. El govern preveu l’adjudicació de la redacció del projecte a mitjans de juny.

Segons el pla funcional al qual ha tingut accés El 9 Nou, el centre sanitari disposarà d’una unitat d’urgències ambulatòries compartida amb l’Hospital General de Granollers, una de serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), una d’atenció quirúrgica ambulatòria i una de consultes externes. Segons el mateix pla, Salut té la intenció d’integrar en el nou centre l’atenció als malalts crònics de Granollers i la seva àrea d’influència. A més de ser un punt d’atenció continuada urgent, l’equipament integrarà l’atenció sanitària en l’àmbit de les residències socials i del malalt crònic complex i avançat al domicili. Per això, es proposa situar en el centre el punt de treball dels Equips d’Atenció a les Residències del Vallès Oriental Central i el Baix Montseny del Programa d’Atenció Domiciliària (PADES) i de l’oficina d’enllaç de l’Atenció Primària de l’ICS del Vallès Central.

L’anunci de la imminent adjudicació de la redacció del projecte constructiu de la nova Policlínica s’ha rebut amb satisfacció des de l’Ajuntament de Granollers. El regidor d’Urbanisme en funcions, Jordi Terrades, remarca que l’equipament és molt necessari.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram