Acusen Mingote de presumpta malversació de fons. Foto: Línia Vallès

El número dos de Sumem Parets, Antonio Torío, ha interposat una denúncia als Mossos d’Esquadra contra l’actual alcalde, Sergi Mingote, per presumpta malversació de fons públics.

Segons relata Torío en la seva denúncia, va rebre a casa seva un sobre amb un CD amb nòmines i certificats de retencions de Mingote, que “mostren que l’alcalde no es va abaixar un 10% el sou quan va assumir la presidència del Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs com es va acordar en una sessió del Ple municipal”.

En un comunicat, el PSC assegura que aquesta denúncia està basada en “una informació totalment falsa i té com a únic objectiu desprestigiar la imatge de l’actual alcalde”. A més, el PSC remarca que s’ha fet “una interpretació personal i errònia” d’una acta del Ple en la qual “consta que si l’alcalde assumia una dedicació parcial al Consorci, es reduiria en un 10% la retribució de l’Ajuntament”. Segons el PSC, “la dedicació de l’alcalde és del 100% a l’Ajuntament des del seu nomenament” i “en cap cas Mingote ha tingut cap tipus de retribució ni dedicació parcial com a president del Consorci”.

Davant d’aquesta denúncia, i segons afirmen des del PSC, Sergi Mingote ha lliurat als Mossos d’Esquadra tota la documentació que verifica la falsedat de l’acusació i la legalitat en l’actuació tant de l’alcalde com de l’Ajuntament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram