El granollerí Josep Marquès ha deixat la presidència de Creu Roja Catalunya per “motius personals i per facilitar l’arribada de noves persones als càrrecs de direcció”. Marquès, que era president de l’entitat des del 31 de maig del 2007, ha estat substituït per Antoni Aguilera, que fins ara era vicepresident i que ja havia estat al capdavant de l’entitat entre novembre del 2005 i maig del 2007.

Durant els últims anys, Josep Marquès i Antoni Aguilera han treballat conjuntament al capdavant de la Creu Roja, i destaquen els esforços que han hagut de fer últimament per “ajudar els milers de persones que pateixen les conseqüències de la crisi a Catalunya”. Marquès, abans d’ocupar el càrrec de president de la Creu Roja a Catalunya, havia estat president de l’Assemblea Local de la Creu Roja de Granollers, una etapa en la qual l’ONG va experimentar un gran augment de socis.

La Creu Roja està celebrant el seu projecte electoral des de finals de l’any 2014 i el finalitzarà aquest estiu. Al llarg d’aquest procés, es renoven tots els càrrecs de la Creu Roja locals, comarcals, provincials, autonòmics i estatals, a més dels òrgans d’assessorament i control.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram