Els equips vallesans tornen a jugar després de l’aturada per les festes. Foto: ECG

Torna el futbol a la Primera Catalana després de l’aturada per les vacances de Setmana Santa, amb els tres equips vallesans lluitant per diferents objectius.

L’EC Granollers busca tornar a sumar de 3 en 3, després d’haver empatat 4 dels últims 5 partits, que li han costat el lideratge en detriment del CE Manresa. Els de Raul Matito visitaran el Municipal de la Jonquera amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que els ajudi a recuperar la primera posició.

Però els granollerins no depenen d’ells mateixos, sinó que necessiten un cop de mà de la UD Molletense, que visita l’estadi del líder, el Nou Estadi Municipal Congost. Els homes d’Antoni Filgaira són catorzens, en posició de promoció de descens, amb la salvació a 3 punts. Els de la Zona Sud, però, no es poden adormir, ja que tenen el Tecnofutbol només 6 punts per darrere.

Per últim, la UE Mollet ocupa la setena posició a 11 punts de la plaça de playoff d’ascens quan en queden 24 en joc. Assolir la segona posició és difícil, però no impossible. A més, els d’Albert Cámara afrontaran 2 partits consecutius a casa, aquest cap de setmana contra el CE Banyoles, mentre que d’aquí a 10 dies rebran el líder, el CE Manresa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram