Més de 200 veïns demanen l’estació intermodal. Foto: Ajuntament SPM

Més de 200 veïns de Santa Perpètua i la Llagosta s’han manifestat per reclamar que el Ministeri de Foment construeixi l’estació intermodal de la Granja Soldevila que hauria de donar servei a les línies de rodalies R3 i R8.

La manifestació va consistir en dues marxes, que van sortir una des de la Llagosta i una altra des de Santa Perpètua, i es van ajuntar a la plaça Central. Després van continuar juntes fins a la cruïlla del passeig de la Florida amb el Camí de la Granja, on es va col·locar una pancarta reivindicativa. A l’acte també van participar-hi l’alcalde de la Llagosta, Alberto López, i l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel García, que van assegurar que ja han “demanat una reunió amb els representants del Ministeri de Foment per poder tractar aquest tema de manera conjunta”.

L’organització havia anunciat que a les andanes de la futura estació de la Granja Soldevila es formarien les lletres T i R, però finalment no es va dur a terme en tractar-se d’una propietat pública tancada i per evitar possibles problemes.

L’acte va incloure el repartiment de premis del concurs de redacció sobre el desviament. Al certamen van participar-hi 140 escolars d’entre 10 i 18 anys de la Llagosta i Santa Perpètua. La manifestació va acabar amb una botifarrada per a tots els assistents que va oferir el Casal Popular de Santa Perpètua.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram