Els equips de rescat treballen a la zona on es va estavellar l'avió. Foto: SCMP

La tragèdia de l’accident aeri als Alps francesos ha colpejat durament el Vallès Oriental. A més dels 16 estudiants i quatre professors alemanys que havien estat fent un intercanvi escolar a l’institut Giola de Llinars del Vallès, al vol de la companyia Germanwings que feia el trajecte Barcelona-Düsseldorf també hi viatjaven quatre vallesanes.

Així doncs, entre les víctimes hi ha una jove de 31 anys i veïna de Sant Esteve de Palautordera, que anava a Alemanya per motius laborals. També hi ha una dona de Mollet de l’empresa vigatana Itram Higiene. La molletana era una col·laboradora externa en l’àmbit de mercats exteriors, que es dirigia a la fira Anuga Food Tec de Colònia, on Itram Higiene tenia previst presentar els seus productes.

Una jove de Granollers també figura a la llista de víctimes de l’avió accidentat als Alps. Nascuda el 1977, havia viscut a Canovelles fins a l’any 2010 i també es desplaçava a la fira del sector de l’alimentació que es fa aquests dies a Alemanya. La darrera víctima vallesana és una veïna de la Llagosta que es traslladava a viure a Düsseldorf, després de casar-se aquest dissabte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram