Polèmica entre CiU i PSC per la situació sanitària de l’Hospital. Foto: Arxiu

El col·lapse de les darreres setmanes de l’Hospital de Granollers a causa de l’epidèmia de grip ha provocat un nou enfrontament entre CiU i PSC.

El candidat convergent, Àlex Sastre, reclama un nou hospital a la ciutat “a l’alçada de la seva condició de capital”. Segons Sastre, “el tancament de Policlínica va obligar l’Hospital a assumir un volum de pacients pel qual no estava preparat. Des d’aleshores, ja fa 10 anys, no hi ha hagut les reformes necessàries per corregir aquesta situació ni tampoc s’ha creat un equipament nou que suplís les funcions que feia Policlínica”, i recorda que ja fa sis anys que adverteixen d’aquest problema.

Sastre assegura que “Granollers ha perdut pistonada en l’àmbit sanitari” i reclama a l’alcalde que “prengui mesures des del patronat de l’Hospital”.

Des del PSC s’han mostrat molt indignats amb aquestes afirmacions i el primer tinent d’alcalde, Jordi Terrades, remarca que els semblen “unes declaracions inversemblants, sobretot perquè qui les fa pertany a un partit que, juntament amb ERC, s’ha encarregat de fer unes retallades monumentals a la salut dels granollerins”.

Terrades defensa l’actuació que ha fet aquests darrers anys l’Ajuntament per evitar les retallades en Salut i assegura que el sorprèn que “un candidat a l’alcaldia de Granollers no sàpiga que el 17 de març el departament de Salut obrirà les pliques que adjudicaran la redacció del nou hospital lleuger a l’antic solar de Policlínica”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram