Una de les pancartes col·locades a la B-500. Foto: Ajuntament

Tres pancartes reivindicatives a tres punts diferents de la B-500 (a la carretera de la Roca, al carrer Sant Isidre i anant cap a Badalona). Aquestes són les primeres accions que han començat a portar a terme des de la Comissió pel desviament de la B-500. “De moment, són petites actuacions, però augmentaran en conflictivitat si s’endarrereix la proposta de la Generalitat per al desviament”, asseguren fonts de la Comissió.

A més, també s’està fent una recollida de signatures i actualment ja en tenen un total de 600, que esperen que arribin a les 3.000 a mesura que s’intensifiquin les accions al municipi.

Per altra banda, el grup parlamentari d’ICV-EUiA ha presentat una Proposta de Resolució per tal d’instar la Generalitat a “reconèixer la necessitat inajornable de desviar el trànsit de la carretera B-500 des del quilòmetre 9,8 fins al 12,8”, així com formular “un projecte que defineixi el traçat del desviament en un termini no superior a sis mesos”.

Des del grup parlamentari d’ICV-EUiA asseguren que “fa més de trenta anys que s’estudien solucions per alliberar el nucli urbà de Sant Fost de les afectacions i perjudicis que deriven del traçat d’aquesta carretera, sense que els ciutadans hagin vist cap resposta satisfactòria”. “Ha arribat el moment de donar solucions a les demandes dels santfostencs”, afegeixen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram