Enguany el Festival de Jazz de Granollers, que es farà fins al 7 de març, es vesteix de gala per celebrar els seus 25 anys i ho fa amb una programació de luxe i amb un total de sis estrenes absolutes.

Avui inaugura el Festival Smuc Jazz Project, però el certamen també comptarà amb l’únic concert a Catalunya de la prestigiosa banda americana The Claudia Quintet i l’estrena del nou projecte JazzGranollers Ensemble amb la col·laboració del reconegut cantant i compositor Víctor Bocanegra. A la mostra també hi haurà noms propis locals com Joan Vidal, l’Orquestra de Cambra de Granollers o la Big Band.

El president de JazzGranollers, Lluís Sitjes, assegura que “després d’aquests anys podem dir que tenim un festival consolidat com a activitat important dins el panorama musical i cultural de la ciutat”.

D’altra banda, i seguint amb la idea d’obrir‐se a nous espais de la ciutat, els restaurants Anònims i el Mirallet se sumen a la celebració amb els esperats sopars‐concerts de la mà d’Àrid i Ángel Vegas Trio (gratuïts). “Un altre dels plats forts serà la visita del pianista nord-americà, Michael Kanan, que vindrà acompanyat de DeeJay Foster i Marc Miralta”, explica Sitjes. Una ocasió única per escoltar un concert ple d’estàndards del jazz.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram