Nou dipòsit del Turó de la Bandera. Foto: Generalitat

Divendres passat es va posar en marxa el nou dipòsit del Turó de la Bandera que permetrà una millora en el servei, pel que fa a la capacitat d’aigua disponible per a la població.

La instal·lació, de 1.500 metres cúbics de capacitat, substitueix dos petits dipòsits municipals d’inferior capacitat, així com un elevat grau d’obsolescència, que han estat demolits. Així doncs, un cop muntats els elements de caldereria i finalitzades les obres de control, s’han dut a terme les proves d’estanquitat que han assegurat la bona execució de l’obra projectada. Les darreres feines que s’han fet han estat el tancament perimetral de seguretat i accessos a la infraestructura, així com la integració paisatgística del dipòsit amb l’entorn.

El nou dipòsit, finançat íntegrament per Aigües Ter-LLobregat, concessionària de la Generalitat de Catalunya dins del marc del Pla d’Inversions del seu contracte de concessió, formarà part de la xarxa municipal d’abastament d’aigua i suposarà un nou punt de subministrament de la xarxa en alta gestionada per l’ens. El cost de les obres ha estat de 592.000 euros. Segons la mateixa empresa, “a més de millorar el subministrament d’aigua a la població, aquest dipòsit també permetrà una millor estabilitat en les fluctuacions de la pressió de la xarxa, així com una millor qualitat de les condicions d’entrega de l’aigua”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram