Presentació del pressupost a la ciutadania. Foto: Ajuntament

Veus confrontades pel pressupost del 2015. L’any vinent l’Ajuntament disposarà d’un total de 8.145.340 euros, una xifra que l’alcaldessa, Montserrat Santmartí, considera “realista, adequada a la situació econòmica i garantia de la continuïtat dels serveis que es presten”. L’oposició, en canvi, critica l’endeutament que suposaran aquests pressupostos i considera insuficient la inversió en serveis socials.

El regidor d’ERC, Xavier Conesa, afirma que la falta d’inversions “posa en evidència la manca de projecte municipal per part de l’equip de govern” i remarca la necessitat de “prendre consciència de posar al dia els espais de la via pública i estructures bàsiques”.

La regidora de Gent per Sant Fost, Montserrat Armengol, alerta que durant el 2015 una quarta part del pressupost es destinarà a “pagar préstecs”. En aquest mateix sentit, Conesa proposa renegociar el deute amb els bancs, ja que els diners dedicats a l’amortització de préstec és “superior a la suma de les partides de serveis socials, esports, ensenyament, joventut, medi ambient, salut i cultura”.

Pel que fa a les polítiques socials, l’alcaldessa demana a l’oposició que no “faci una lectura plana de les dades, perquè s’han incrementat partides”, mentre que Conesa assegura que “si no fos per la Generalitat i la Diputació, que han augmentat les aportacions, Sant Fost tindria serioses dificultats per garantir les polítiques socials”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram