Centre d’Atenció Primària de Montmeló. Foto: Google Maps

Per segon any consecutiu, l’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Montornès-Montmeló, que també dóna servei als veïns de Vilanova i Vallromanes, s’ha situat entre els millors del rànquing fet a partir de l’informe Benchmarking dels EAP de la Regió Sanitària de Barcelona del Catsalut.

Segons aquest estudi, una vintena d’ambulatoris de la Gerència Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut (ICS) -on s’inclouen els del Vallès Oriental – han obtingut uns resultats excel·lents i el de Montornès-Montmeló ha assolit la primera posició.

L’estudi avalua els resultats corresponents a l’any 2013 dels equips de la regió amb l’objectiu d’identificar aspectes de millora a partir de la comparació entre centres i, entre els 37 primers classificats de la demarcació de Barcelona, 20 són de l’ICS de la Gerència Metropolitana Nord.

Segons el Departament de Salut, els resultats de l’informe de l’any 2013 milloren considerablement els obtinguts l’any anterior, quan s’hi van classificar 11 EAP de la Gerència de la Metropolitana Nord.

El director d’Atenció Primària d’aquesta gerència, Rafael Gràcia, destaca que “la bona posició reflecteix la reorganització funcional dels diferents equips i l’aplicació dels diversos protocols d’actuació assistencial, però també l’esforç i la dedicació que hi posen tots els professionals”. Els estudis de Benchmarking de la Regió Sanitària de Barcelona es van iniciar l’any 2012.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram