Presentació de la nova temporada. Foto: Teatre Auditori de Granollers

Escena Gran ja té a punt la programació per al primer semestre de l’any vinent. Entre els mesos de febrer i juny, el Teatre Auditori de Granollers, el Centre Cultural, la Casa de Cultura Sant Francesc, Roca Umbert i el Teatre Ponent oferiran una seixantena d’espectacles per a tots els gustos.

Pel que fa al Teatre Auditori de Granollers, el seu director Carles Ribell remarca que durant aquesta temporada han programat un total de 40 espectacles, entre els quals destaquen els grans caps de cartell Sergio Dalma, El Crèdit, Bombollavà, Mishima i Berto Romero, entre d’altres. Ribell ha definit aquesta nova temporada com “una oferta de luxe, plena de varietat i d’una qualitat excel·lent”, assegurant que “poques ciutats de les dimensions de Granollers poden oferir actualment una programació com aquesta”. I és que, una vegada més, els principals referents culturals de la ciutat s’han unit per sumar esforços i presentar al públic una única cartellera escènica, “singular, actual i adreçada a espectadors diversos”.

Una programació que, a més, centra el focus d’atenció en el públic: “Seguim treballant intensament per posar el públic com a protagonista, perquè sigui ell qui decideixi la programació que vol tenir a casa i gaudeixi dels espectacles d’una forma més completa i global”.

Com a novetat, el Teatre Auditori de Granollers ha posat a disposició dels ciutadans una targeta amb diferents imports per regalar cultura durant aquest Nadal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram