El Granollers segueix líder amb 30 punts. Foto: ECG

El ple de victòries dels tres representants comarcals a la Primera catalana de futbol es fa esperar. CF Mollet i UD Molletense van obtenir la victòria diumenge passat en els seus enfrontaments contra el Sants i el Vic, dues victòries de prestigi que donen ales als dos conjunts molletans. Per la seva banda, el Granollers va punxar a casa contra un dels últims classificats, la Gramanet (0-0).

Finalment, una victòria molletana va permetre al Granollers –que va empatar a casa– seguir liderant la classificació. La Molletense va guanyar de manera inesperada el Vic (0-1), segon classificat i perseguidor dels granollerins. Ara per ara, els de la capital són líders amb 30 punts, seguits del Júpiter barceloní, amb 28.

La victòria de la Molletense a Vic permet a l’equip del Baix Vallès allunyar-se encara més de les places de descens a Segona, i es col·loca onzè amb 20 punts.

Per la seva banda, el Mollet va vèncer la UE Sants a casa per 2 a 0, un resultat que ajuda els d’Albert Cámara a escalar posicions a la lliga. El Mollet és ara sisè amb 24 punts, a quatre de l’ascens.

Aquest diumenge es disputa l’última jornada de lliga de l’any, i fins a l’onze de gener no es reprendrà la competició. Pel que fa al líder, el Granollers, viatjarà a Barcelona per jugar contra el Tecnofútbol, mentre que la Molletense rebrà a casa l’imprevisible Lloret i el Mollet jugarà a domicili contra el Montcada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram