Vista aèria del recinte Roca Umbert. Foto: Arxiu

L’Ajuntament vol millorar els espais i optimitzar el rendiment del recinte de Roca Umbert. Per aquest motiu, el govern local ha aprovat la publicació de l’anunci licitatori per contractar la redacció del projecte d’acabat i pintat de les façanes interiors i exteriors del complex i els corresponents plecs de clàusules i de prescripcions tècniques particulars que en regiran l’adjudicació.

El pressupost previst per portar a terme aquesta actuació és de 7.865 euros i el termini que tenen les empreses per presentar les seves propostes és fins al 16 de gener. Des de l’Ajuntament ja han avançat que volen que el projecte escollit “s’encarregui d’homogeneïtzar el cromatisme del conjunt de les naus que formen la fàbrica per dotar-la d’una identitat forta i singular, així com d’elements de senyalització informativa a cada un dels edificis”.

Fonts de l’Ajuntament recorden que des que es va iniciar la reconversió de l’antic recinte fabril en un gran centre cultural adreçat a la producció, formació i difusió de la creació “s’han rehabilitat diverses naus i s’han posat en funcionament diferents equipaments, a més de crear-se espais de residència d’artistes i d’empreses reconeguts a tot el territori”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram