Presentació del quart pla de xoc de la ciutat. Foto: Ajuntament

L’any vinent Granollers també disposarà d’un pla de xoc, que comptarà amb una inversió d’almenys un milió d’euros i servirà per continuar amb les mesures destinades als col·lectius amb més dificultats a causa de la crisi. Aquest ja serà el quart any consecutiu que el govern municipal decideix fer un pla d’ajudes d’aquest tipus.

Aquest milió d’euros se suma als 3,5 que s’han invertit en els últims tres anys. Des del 2012, els plans de xoc municipals han permès la contractació de 299 persones, en plans d’ocupació de sis mesos de durada. De fet, les accions per incentivar el mercat laboral han estat les que més diners han rebut (2.487.900 euros). A més, també se n’han beneficiat més de 1.100 infants a través de beques pels menjadors, els casals d’estiu, les escoles bressol i les activitats esportives.

Les entitats del Tercer Sector (APADIS, el Xiprer i Creu Roja) han rebut, en aquests tres anys, un total de 78.000 euros per finançar la seva pròpia activitat d’acompanyament a les persones que pitjor ho estan passant per la crisi.

Des que van començar els plans de xoc, tampoc s’ha deixat de banda la problemàtica de l’habitatge, ja que a través de l’Oficina d’Intermediació Hipotecària s’han tramitat un total de 70 expedients per trobar solucions amb les entitats bancàries.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram