Els usurais de l’Espai Cangur pintant el mural. Foto: Ermisenda Soy

Des de fa uns dies, l’Espai Cangur de Granollers té una mica més de color. I és que els usuaris d’aquest equipament han pintat un mural amb l’ajuda de la il·lustradora resident a l’Espai d’Arts Roca Umbert, Ermisenda Soy.

L’artista va visitar l’equipament, que acull els serveis Espai Actiu de la Gent Gran, el Centre Obert Sud i l’espai familiar Petits i Grans, per dur a terme amb les persones que els utilitzen diverses activitats amb l’objectiu que el disseny del mural fos el resultat de les seves idees i propostes.

El mural, que es va començar a pintar el 12 de novembre i que ja està gairebé enllestit, vol ser un reflex de la varietat d’usuaris i usuàries del centre: des de mares i pares amb nadons, fins a avis jubilats, passant per nens i nenes, preadolescents i adolescents.

Així doncs, es tracta d’una obra que expressa sentiments al voltant de temes com la família, els valors que es transmeten de pares a fills, la integració i la creativitat.

Des de l’Espai Cangur asseguren que els usuaris han estat molt compromesos i “han gaudit amb tot el desenvolupament de totes les fases del projecte”.

Aquest mural és el resultat d’una col·laboració entre l’espai d’Arts Roca Umbert i l’Espai Cangur que va començar el mes de setembre passat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram