L'edició número 499 de Línia Vallès, del 7 de novembre del 2014. Foto: Arxiu


Nombroses veus del món de la política, l’esport i del teixit cultural, associatiu i comercial de la comarca celebren els 500 números de 
Línia Vallès.

 

Josep Mayoral, alcalde de Granollers

“Temps difícils per a la societat, temps difícils per a les persones. També temps difícils per als mitjans de comunicació, especialment per a aquests que tenen la publicitat com un factor imprescindible en el seu projecte. L’esforç i la constància de la gent de Línia Vallès ha fet possible arribar al número 500. Una fita que mereix el reconeixement dels qui defensen la comunicació de proximitat com un factor d’interès en la vertebració d’una comunitat. Moltes felicitats!”

 

Josep Monràs, alcalde de Mollet

“Vull fer arribar la meva felicitació més cordial a Línia Vallès per haver assolit el seu número 500, tota una fita en aquest món tan complex com és el de la comunicació. Quan una publicació arriba a aquest nombre d’edicions és perquè ha vingut per quedar-se, perquè ha aconseguit consolidar-se i perquè  juga un paper important  a l’hora de satisfer la necessitat democràtica d’una informació de proximitat, veraç, contrastada i plural.”

 

Salvador Esteve, president de la Diputació

“La Diputació de Barcelona s’uneix a la celebració dels 500 números de Línia Vallès per la seva feina al servei de la comunicació de proximitat. Mitjans com Línia Vallès s’han guanyat un lloc en la vida diària dels nostres pobles i ciutats, complint una important funció social, donant la veu als municipis, al carrer, a cada ciutadà, respecte a qüestions que tenen una influència directa i real en la seva vida. Felicitats i per molts anys.”

 

Montserrat Santmartí, alcaldessa de Sant Fost

Línia Vallès es defineix com una edició de proximitat i compleix setmanalment el seu objectiu: fer-nos arribar les notícies del nostre entorn més proper. La seva gratuïtat i distribució a comerços i equipaments públics faciliten i molt la seva difusió. Així com la seva versió digital. Des de l’Ajuntament de Sant Fost us donem l’enhorabona i anem cap als 1.000!”

 

Montserrat Tura, política, metgessa i escriptora

“El primer número de Línia Vallès es va publicar abril del 2001 i, des d’aleshores, el busquem amb la mirada perquè s’ha convertit en un dels instruments d’informació del que passa al nostre entorn. No és fàcil cercar la notícia a tots els racons, tenir un gruix de col·laboradors que hi aporten la seva opinió, aconseguir la publicitat d’establiments comercials que senten el pes de la crisi, però puntualment les seves pàgines ens criden per informar-nos. Enhorabona!”

 

Carles Ribell, director del Teatre Auditori de Granollers

“Tots sabem que valors com la col·laboració, la proximitat i la creativitat estan sent claus per avançar plegats. Per això el treball de Línia Vallès, al costat dels lectors de la nostra comarca, ens ajuda a acostar la nostra feina i l’actiu artístic i creatiu de la nostra comarca al públic. Felicitem, doncs, la fita dels 500 números, però sobretot la feina feta i l’esforç per ajudar-nos a fer més propera i més gran la nostra escena a tota la comarca del Vallès Oriental.”

 

Oriol López, Ara Mollet-ERC

Línia Vallès ens és proper: ja ha editat 500 números. I ha complert un gran objectiu com és el d’articular el Baix Vallès i el Vallès Oriental des del punt de vista periodístic i d’opinió, a partir de premsa gratuïta de qualitat i en català. Mollet i el país necessiten de la musculatura d’una premsa de proximitat que cada setmana teixeix el territori. A més, vaig formar part d’aquest projecte professionalment durant 6 anys. Molta sort per al futur que ens espera!”

 

Romuald Velasco, alcalde de Martorelles

“Us donem la més sincera enhorabona per arribar a les 500 edicions. Una fita que avui dia no és fàcil, tenint en compte el panorama actual de la premsa gratuïta de paper, i que diu molt sobre el tarannà de la publicació vallesana i els seus professionals. Aquest periodisme de proximitat és el que dóna veu a municipis petits com Martorelles i a la feina que fan els seus ajuntaments i entitats”.

 

Àlex Sastre, CiU Granollers

“500 números! Es diu aviat. 500 setmanes de notícies, entrevistes i imatges en les quals hem vist canviar la comarca i els seus pobles en gairebé 14 anys. Felicitats, i per molts més!”

 

Pietat Sanjuán, presidenta del CNL Vallès Oriental

“Em plau felicitar-vos pel número 500 de la publicació de Línia Vallès. La vostra publicació és una eina de comunicació que, fent servir la llengua catalana amb normalitat, fa que moltes persones la puguin fer servir”.

 

Joan Daví, CiU Mollet

“Arribar als 500 exemplars, en aquests moments econòmicament complicats, no és gens fàcil, més en setmanaris com el vostre on els ingressos provinents dels anunciants són l’única font de manteniment. Som molts els qui cada divendres cerquem en la vostra publicació el batec de la comarca i, sobretot, el què passa a cadascun dels municipis del Vallès Oriental, des de la mirada d’una publicació plural, participativa i oberta a tota la ciutadania. Felicitats pels 500!”

 

Xavier Abolafio, president EC Granollers

“Des de l’Esport Club Granollers volem felicitar Línia Vallès pel seu número 500. En aquests temps difícils que viu la premsa escrita, sempre és bona noticia que qualsevol mitjà segueixi endavant, perquè és una garantia més de pluralitat informativa. I més en l’àmbit local i comarcal, i en concret a l’aspecte que més ens toca, el futbol, donant cobertura i difusió a la tasca tant del nostre club com de la resta. Esperem que en compliu 500 més. Felicitats!”

 

Xavier Álvarez, president dels Xics de Granollers

“Moltes felicitats per aquest mig miler d’edicions, en les quals ens agrada poder veure notícies i fins i tot algunes portades amb els castells dels Xics de Granollers. Fer un periòdic a la setmana no és fàcil. Tan sols des de la constància i la passió per la vostra feina és possible arribar a aquesta xifra. En aquest sentit, ens sentim molt identificats amb vosaltres. També en la nostra activitat són la constància i l’esforç les que ens porten a aconseguir l’èxit. Per moltes edicions més!”

 

Txus Carrasco, Independents per Mollet-CUP

“500 felicitacions des de Mollet, per seguir, malgrat les dificultats del moment, teixint la xarxa comunicativa de la nostra comarca, ajudant a visibilitzar la vida dels nostres pobles i ciutats des dels que recreem dia a dia la nostra realitat més propera i intentem transformar-la. Per seguir donant veu als qui molts volen callats, compromesos amb el territori i amb la important funció social que assumiu els mitjans de proximitat. No defalliu. Endavant!”

 

Josep Casasnovas, coordinador ICV Granollers

“En els temps que vivim és més necessari que mai tenir mitjans de comunicació de proximitat, que vetllin per una informació objectiva i contrastada. Necessitem premsa en català, de qualitat, amb vocació de servei públic i que parli dels problemes reals de la gent. Us volem transmetre la nostra felicitació per aquests 500 números i encoratjar-vos a sumar-ne 500 més. Amb rigor, empenta i un ferm compromís amb la transparència i l’honestedat. Per molts anys!”

 

Benito Iranzo, cuiner En Boca Mollet

“Gràcies per acostar-nos l’actualitat de la comarca, per la vostra rigorositat a l’hora d’informar, per ser tan proper al ciutadà i per la vostra implicació en totes i cadascuna de les causes socials i culturals de la nostra comarca. Des de la nostra experiència personal només tenim paraules d’agraïment al periòdic per l’interès i suport desinteressat ofert en el nostre projecte professional. Enhorabona per haver aconseguit convertir-vos en un referent.”

 

Jaime Carretero, presidente ACIS La Llagosta

“Felicidades por la labor desarrollada durante estos años acercándonos las noticias de nuestro pueblo y poblaciones vecinas. Sois un escaparate para fomentar el comercio de proximidad. Deseamos que sigais adelante con el mismo entusiasmo e ilusión. Seguro que continuaréis siendo un referente entre nuestros vecinos.”

 

Asun Arboix, direcció Joieria Colomer

“És una gran notícia que publicacions comarcals de qualitat tinguin tanta força. Ens acosteu als nostres veïns, un servei imprescindible per poder conèixer millor la realitat que ens envolta. Des de Tomàs Colomer volem felicitar Línia Vallès per aquests 500 números que demostren el seu compromís permanent amb la societat i el territori. Seguirem llegint-vos sempre amb molt d’interès”.

 

Josep Maria Mas, president CN Granollers

“ENHORABONA pel número 500, i a tots els que feu possible que un periòdic com Línia Vallès pugui seguir sortint al carrer i actualitzant-se de manera online, que és a l’abast de tots els vallesans, i que explica les històries i notícies més properes, que més ens interessen. I GRÀCIES per seguir fent periodisme de proximitat, amb rigor i qualitat, i amb el qual es dóna suport l’esport local”.

 

Castellers de Mollet, colla castellera

“Felicitats! Des de Castellers de Mollet volem felicitar aquesta gran efemèride de 500 números de Línia Vallès. Esperem que pugueu arribar a 500 números més!”

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram